Göteborg!

Nu är vi framme i Göteborg, tjohoo!! Vi har haft det supermysigt idag och vi stannar till på fredag. Imorgon ska vi på Liseberg och på torsdag blir det Ullared! Vi ska även träffa Tim någon dag! :D
Idag har jag och Josefine haft picknick uppe bland alla stenar, utsikt över alla stugorna här där vi bor. Det är myycket mysigare än stället utanför Gränna, haha. 
 
Hoppas ni har det jättebra ni med!

21 Juni 2013

Heej! Jag har inte bloggat på ett tag, men har haft ganska mycket att göra. Rebecca kom till oss i torsdags, för Josefine tog studenten i fredags. GRATTIS TILL DIG! ♥
Vi har chillat omkring i parken, gått på konsum typ varje dag, hälsat på morfar och Rebeccas mormor, druckit en hel del loka och bara haft det vääldigt mysigt! Rebecca åkte igår, saknar henne redan. Men vi träffas ju snart igen, och då stannar hon 2 veckor! 
Idag var det ju midsommar, så jag och Josefine gick ut och plockade blommor för att göra varsin krans. Det tog 2 timmar att fixa dom båda, men fina blev dom! 
Kolla gärna både Rebeccas och Josefines bloggar för fler bilder. 
Ha det bääst, kommer snart med fler bilder!

Juni

Heej!
Jag har inte bloggat på ett tag, men jag har helt glömt att blogga. 
Igår var det skolavslutning, så nu har jag sommarlov! Är så sköönt! Det var soligt och fint hela dagen också. Så jag, mamma och mormor gick och fikade på stan, det var jättemysigt. Sen gick jag och Kikki till parken och fotade. Jag kommer lägga upp bilder sen! 
Pappa, Sara och Sindre är ju här också, btw! Så jag och Josefine har varit med dom, idag var vi och badade, det var mysigt! Imorgon tar Josefine studenten, och idag kommer Rebecca. Imorgon kommer det massa folk, bl.a mormor, morbror Magnus, pappa, Sara och Sindre. Kommer fota massor, så bilder kommer nog.
Har även varit med Kikki, fotade hennes söta hamster, Shadow, som är på sista bilden! 
Den 24:e åker vi mot Göteborg, längtar jättemycket, ska bli så kul! 
 
Hejdåå, ha det bäst! 
RSS 2.0